Faste bidrag til
MERKUR Andelskasse 8401,
Kontonr.: 1025685

IAHV
Danmark

Virksomhedskurser

IAHV Danmark udbyder kurser tilpasset organisationer, virksomheder og foreninger som workshops, café-møder eller længerevarende kursusforløb. Kerneelementet er den særlige åndedrætsteknik - Surdashan Kriya - der effektivt mindsker stress og virker sundhedsfremmende.

Typiske grupper er i størrelsesordenen 12 – 20 personer. Forud for kursusstart arrangeres gerne introduktionsmøder for testgrupper.

TLEX lederprogrammet er gennemført af mere end 30.000 kursister og anvendes af nogle af de største og mest succesrige selskaber og organisationer i hele verden som en del af deres HR lederprogrammer. I TLEX fokuseres der på udvikling af deltagernes personlige lederevner gennem kursusforløb, der øger energiniveauet og engagement, afklaring af egne mål, skaber arbejdsglæde og konkret viden om samarbejde og effekten af positiv teamdynamik. Alt sammen grundlæggende viden, der skaber grundlag for organisationens fortsatte udvikling og succes.

Du kan læse mere om TLEX i kursusprogrammet i kursusbrochuren.

Print Print Friendly

Virksomhedskurser

I øjeblikket tilbyder IAHV kurset

TLEX - Transformal Leadership for Exelence

Kontakt IAHV Danmark hvis du er interesseret i at høre om mulighederne og pris for et kursusforløb i Danmark. Læs mere om virksomhedskurset TLEX
TLEX - Transformational Leadership for Excellence

TLEX virksomhedskurser internationalt

IAHV afholder regelmæssigt virksomhedskurser over hele verden.
Læs mere om mulighederne på den internationale hjemmeside:
TLEX - Internationale hjemmeside